Piroska és a farkas kérdése:
Felhadználhatom még reggel? Sos
Figyelt kérdés
Babámnak az előbb kevertem ki 40 fokos vízben Beba tápszert, de mire elkészült, visszaaludt. Ha hűtőbe teszem, még felhasználhatom reggel? Ha akkor melegvízbe állítom az újramelegítésnek számít?2017. febr. 7. 04:49
1/3 anonim válasza:
Elkészítés után két órán belül adható a babának. Tehát ha mondjuk fél 7-kor megéhezik, akkor megeheti ezt, de később már inkább keverj frisset.
Szerintem újramelegítésnek számít, de az miért baj?
2/3 anonim válasza:
Ha Nem iszik bele, akkor hutoben 24oran at lehet tarolni. Ha viszont beleivott 1 ora utan kuka. Szobahomersekleten 2oran at lehet tarolni.
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan, én éjszakára mindig bekeverem előre, beteszem a hűtőbe, és csak gyorsan megmelegítem, így nem kell annyit várnia, nem sír olyan sokáig, és nem ébreszti fel a nagyot. Nappal mindig frissen csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!