Humana baby fit (banános) tápszerről mi a véleményetek, mik a tapasztalatok?
Az az anyuka vagyok aki sok kèrdést tett fel a nutrilon sűrítővel, gastroruss babyvel, illetve azzal kapcsolatban hogy nem eszik a babám és csendes refluxa is van.Szóval 4 napja kapta a beba ha 1 mellé a gastrotuss babyt és a nutrilon sűrítőt a reflux miatt (nem bukik, a gyomorsav jön fel neki és marja a torkát).Már tegnap másabb volt a szèklete, de ma kemény ès véres volt (
Egybe akkora jött ki mint egy kisebb dió) Rengeteg magándokinál és a kórhàzban is többször jártunk már a nem evés ès a reflux miatt.Most végső elkeseredésünkben megvettük ezt a humana baby fittet (amit egyèbként nagyon nem szerettem volna mert nem HA) hátha ettől nem jön fel neki a sav, de azért tud rendesen kakálni is. Mondjuk úgy csináltam hogy 2 kanál bebát meg 2 kanál humana baby fittet tettem egy adagba, most szèpen be is vágta mint a huzat, csak nem tudom hogy hosszútávon jó lesz e a babànak.
Szóval leírnàtok a tapasztalaitokat a humana baby fittel kapcsolatban?Akár jó, akár rossz.
Nagyon szèpen köszönöm!
Egy aggódó anyuka
Kedves Kérdező!
#3-as válaszoló vagyok, akinek a 10 hónaposa Baby Fites.
Nálunk is volt egyszer véres széklet, Milumil AR Optimától, annyira kemény lett a baba széklete, egyértelműen a nagy, kemény kakitól repedt be a baba feneke, amit szegény visítva nyomott ki! :( Szóval 1000%, hogy onnan volt a pici friss vér. Na ezután a kaki után mondtam, hogy soha többet az Optimából, akkor váltottunk Baby Fitre és nem bántuk meg. Van, akinek persze az válik be, sokan dícsérik azt is, nem mondom, hogy rossz, mindenkinek ki kell tapasztalni.
Kitartás!
En is csak segiteni akartam bocsi. Masfel eves korig adtam a baby fittet. Bevalt, de szeles lett tole.
Jobbulast! Biogaia csepp vagy gripe water is segit hogy ne legyen szorulasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!