Van aki szánt szándékkal döntött a tápszer mellett az anyatejjel szemben? Megbántátok?
Hello! Én szándékosan vontam meg kislányomat az anyatejtől, amit nagyon bánok! Megmondom őszinten, hogy azert tápszeres mert ezt konnyebb megoldasnak talaltam.. 😢 Viszont most szornyen erzem magam....:// a szules utan kaptam 2 kis pirulat amit bevettem, hogy elapassza a tejem... Annyira edes a kisbabam es a legjobbat szeretnem neki de mar nemtudom visszacsinalni es ettol szörnyen erzem magam!!
Mi a fenet csinaljak 😱😰 nagyon rossz allandoan ezen jar az agyam h h lehettem ekkora egoista perszóna. Barmit megtennek ha lenne tejem megint.....
Olvass utána az elapadás utáni szoptatásnak!!
Nekem 6 hétig szopizott kizárólag, aztán tápszi pótlás és sajnos nem fogadta el már utána a cicit.. :(
De egy próbát megér, sok cikk van fent a neten,hogy pl örökbe fogadott babát szoptatott az örökbefogadó anyuka! :)
Mit talaltam ki utolso? Ki talal ki ilyet?
Utana olvasok:)
8 hetes a kislsnyom
Nem tudom mért kell támadni az anyukát!sajna én sem tudtam szoptatni a lányomat csak két hétig azóta fejem a tejcsit és mellé tápszert kap.nem hinném hogy ez a dolog az ami miatt ítélkezni kellene hogy fog ő még jobban is ártani a babának.hol élünk?hogy lehetnek ilyen rosszindulatú anyukák?gusztustalan.nekem is fájt a szoptatás azért hagytam abba de nem érzem magmam kevesebbnek.
Kérdező:beszélj a védőnővel hátha van a közeletekben olyan anyuka aki tud nektek adni tejcsit!fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!