Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Valaki magyarázza el nekem,...

Valaki magyarázza el nekem, hogyan működik a cumisüveg melegítő? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
1 állás kikapcs, kettes állás melegentartás, 3as folyamatos felmelegítés. Gondoltam én naiv, hogy felmelegítem kellő hőre a 3-assal, aztán ha megfelelő a hő, átállítom kettesre és megtartja azt a hőfokot, így ha beleállítom a vizet, akkor már csak a tápszert kell belekevernem mindig és nincs előtte melegítgetés végre! Hát nem! A ketes álláson is olyan forró lesz egy idő után, hogy égeti a csuklóm ha ráöntöm. Mire jó akkor? Nem hiszem el, hogy a XXI századba nem találtak fel olyat, ami megtart egy bizonyos hőt. :(

#cumi #tápszer #cumisüveg melegítő #tápszer melegítés
2016. nov. 2. 14:30
 1/3 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok: Ez van nekünk:

[link]

Direkt azért vettük, mert autóban és otthon is használható és a Tommee Tippee széles cumisüveg (és bébiétel üveg is) könnyen használható vele. Elvileg.

2016. nov. 2. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, úgy kéne működjön. Szerintem vidd vissza, hibás lehet.
2016. nov. 2. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk másmilyen volt - és attól is megszabadultunk, mert mikróval minfen gyorsabb -, de ott eleve a 2-esre kellett kapcsolni, ha melegentartást akartál. Az felmelegítette egy fix hőre és ott tartotta. Ha 3-asból kapcsoltad leljebb, az se érzékelte.
2016. nov. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!