Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 1 hónapos a kisfiam és tápszer...

1 hónapos a kisfiam és tápszerezünk is milumil komfort 1-et es tapszer elott szoktam cicire tenni?

Figyelt kérdés
van mikor semmi nincs a cicimbe van mikor maximum 40ml es 120ml tapszert szoktam bekeverni van mikor hagy benne kb 20-30ml -t van mikor megeszi az egeszet attol fugg hogy a cicimbe mennyi van. Szerintetek sok? Aminek ki kell jonnie az ki is bukik belolle. Erre azt mondta a vedono h tuletetem es hogy szervi karosodasa lehet a gyereknek meghogy egy elhizott gyerek lessz. De most ha kell neki mert eleg falank a picikem akkor ne adjak neki? Mit javasoltok es mit szoltok hozza? Mert igen megeszi azt a sok kajat meg sokat is bukik de utana nyugodt. ?
2016. okt. 19. 05:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
De miért?
2016. nov. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!