Lesz baja a babának, ha 150ml tápszert csinálok neki este kilenckor és reggelig ezt issza?
"nekem azt mondta a védőnő, ha melegen tartóban tárolom, akkor lehet így is."
Nekem meg azt mondta a védőnő, hogy csak 3 gyerektől van adókedvezmény, és az is a meglévőre (mit akarok én az egy szem magzatomra).
SZóval ennyire tájékozottak a védőnők.
Én inkább hittem a tápszer tájékoztatójának, mint a védőnőnek...
Kérdésedre a válasz: Igen, lehet baja, ha romlott tápszerrel eteted a gyereked.
Próbáltad éjjel ringatással visszaaltatni?
Nekünk még kórházban javasolták, hogy csináljak többet és azt adogassam, akkor nincs vele annyi macera. Azóta is így csináljuk, megcsinálok egy nagyobb adagot, beteszem a hűtőbe és ha éhes, kimérem, amennyi kell neki. Eddig nem volt semmi baja a gyereknek tőle, most három hónapos, amióta hazahoztuk így kapja.
(Egyébként a kérdező sehol nem írta, hogy kint hagyja a tápszer a konyhában, nem is értem az értelmetlen feltételezést... valamint azt sem, hogy megissza és amikor kel, frissen készít... Pont az a kérdés, hogy, ha többet csinál és a maradékot később issza meg a gyerek, lesz-e baja... Tanuljátok meg értelmezni a kérdést, ha nem megy, akkor hanyagoljátok a sok okosságot!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!