Egy doboz (600 g) tápszer újszülöttnek mennyi időre lesz elég?
Figyelt kérdés
Egy hónapban kb hány doboz fogy? Mennyit költötök tápszerre egy hónapban?2016. júl. 20. 14:45
1/8 anonim válasza:
Újszölöttnek 1 hét kb. A fiam 3 hónapos, 5 naponta fogy el 600 gramm tapszer.
2/8 anonim válasza:
Kb. 2-3 napra. Az enyémeknél annyira már nem emlékszem pontosan, de 8 dobozzal írtak fel egyszerre, az kb. a havi adag volt. HA tápszerből kb. 25.000Ft/hó/gyerek körül, sima tápszerből 3 hónap körül váltottunk, a Milumil 1 az 900ft körül volt/doboz feliratva. 4 hónaptól elkezdtem kiváltani az étkezést rendre a bevezetésekkel, akkor már kevesebb tápszer kellett.
3/8 A kérdező kommentje:
Milumil HA start-ot írt fel, az mennyi receptre? Nem 2000 ft körül van?
2016. júl. 20. 15:01
5/8 anonim válasza:
Attól függ mennyit eszik. A mi lányunk az elején 70-90 ml-t evett meg csak egyszerre. Így 7-8 napig volt elég 1 dobozzal, ami ~10e Ft. Később 120ml-t evett (ez nem is nőtt meg nála többre), akkor 5-6 napig volt elég egy doboz. Ekkor 13-15e/hó volt a tápszer. Ez végig HA tápszer volt.
6/8 anonim válasza:
Az elején csak pótlasként kapta, ezért azt nem tudom, majd teljesen anyatejes lettegy időre, s mire újra tápszerhez kellett fordulni, már ~8-9 kellett neki egy hónapban.
HA Startot kapott először + Nutritont sűrítésnek reflux miatt.
Az előző orvosunk csak 6 dobozt volt hajlandó havonta felírni, volt hogy anbyit se, így ráfizettünk, kb. 22-25e + 10 e.
Támogatva egyébként patikától függően 2300-2400. Teljes ára 2900-3300 között ingadozik, drogériában a legdrágább.
8/8 Rockabilly69 válasza:
Nekem ikreim vannak. 3 hónaposak. Egy doboz tápi (Beba pro 1) 2 napra elég. Receptre 827 Ft. 15 dz fogy egy hónapban. Eleinte HA ették. Mivel nincs allergiás a családban, így váltottunk simára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!