Létezik olyan tápszer hogy Milupa Fentált?
Figyelt kérdés
Erről olvastam hogy hasfájásra és kakira is jó.Pont ilyen kellene az én kisfiamnak.Hány hónapos kortól lehet neki adni?2016. jún. 19. 20:02
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi Fermentált.
2016. jún. 19. 20:03
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Szóval már nem!Akkor mit ajnlatok milyen tápszert egy nehezen kakiló hasfájós 6 hetes babának?
2016. jún. 19. 20:43
4/8 anonim válasza:
Nekünk a novalac IT tápszer vált be pedig előtte próbáltunk 4 különböző tápszert, de mindegyiktől székrekedés és görcsök.
Mióta novalacot eszi elfelejthettük a szélcsövet és rendszeres széklettől a hasfájás is minimálisra csökkent.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez a Novakac IT ez akkor jó?Afhatnám n is a babámnak?
2016. jún. 19. 21:48
6/8 anonim válasza:
Miért nem a gyerekorvost,védőnőt kérdezed meg?
7/8 A kérdező kommentje:
Azt is meg fogom holnap.Megyek hozzá.Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy mi a helyzet tápszer téren de nem muszáj válaszolni.
2016. jún. 19. 22:34
8/8 anonim válasza:
Novalac It-t ajánlanám én is. Születéstől kezdve adható, ha kizárt az allergia a babánál. Egyébként létezik hipoallergén változata is. Sajnos nálunk sem segített ilyen kérdésben sem a védőnő, sem a gyerekorvos. :( Mi először Beba Ha-t, majd Beba Ha Sensitive-et kaptunk. Ezek nem váltak be. Novalac bevált, azóta is ezt issza a kisfiam, most 5,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!