Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ha a 12. Dpo-n negatív a...

Ha a 12. Dpo-n negatív a teszt, akkor már biztos nincs baba?

Figyelt kérdés
Azért lenne fontos, mert a doki antiniotikumot írt fel, megfáztam és köhögök.

2016. máj. 13. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
szólhattál volna hogy baba projekten vagytok akkor eleve olyat ír fel..egyébként mit szedsz? amúgy ha 12. dpon negatív az semmit nem jelent, mert a tesztek legkorábban a 14. dpon mutatják ki a terhességet, néhány kivételtől eltekintve.
2016. máj. 13. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Augmentint írt fel és sinupretet. Nem merem bevenni
2016. máj. 13. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd be az antibiotikumot, ugyanis többet ártasz, ha egy bakteriális fertőzést nem kezelnek ki, mint hogy terhesen antibiotikumot szedsz. És nem, egyáltalán nem biztos, hogy nem vagy terhes, de ettől függetlenül terhesség alatt is írnak fel antibiotikumot, ha szükséges és indokolt, nem véletlenül.
2016. máj. 13. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
mindkettő szedhető, én is augmentint szedtem 6-8. hét között, makk egészséges 2 éves a lányom. és ahogy írja a 2, ha belázasodsz, sokkal többet árt a magzatnak mint az antibiotikum
2016. máj. 13. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap érdemes lenne tesztelni vagy inkább csak a 14. Dpo-n?
2016. máj. 13. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges még holnap tesztelni. Majd ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj. Sőt, mivel ha éppen terhes lennél is és ugyanúgy indokolt lett volna az antibiotikum, akkor is felírták volna.
2016. máj. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!