1 honapos anyatejes babanak milyen tapszert vegyek potlasnak?
MINDKÉT mellből szoptass MINDEN etetésnél!
Ezért "csökken a tejed". Ez most még visszafordítható!
És igenis rá tudod szánni két kicsi mellett is az időt, ami kell, vedd körül játékokkal magatokat, ülj a kanapéra, akkor melléd telepedhetnek, nem tudom mekkorák a nagyobbak. Nekem is három van, én mesét olvastam pl. szoptatás közben, vagy beszélgettünk, mikor mihez volt kedvük, vagy mire volt igényük.
Simán meg tudod csinálni. Jó időben meg a játszón egy padon kendő alatt szoptass. Ilyen picinek még sok-sok cicizés kell, és a tejedet is az fogja megszaporítani legjobban, nem a kapszulák meg sörök...
Senki nem mondta hogy direkt éhezteted,csak talàn lehet jobban (eredményesebben) is csinàlni, mint most. Egy mellből a 100 ml NEM kevés, vagyis a tejed elég lesz, ha elég gyakran ürìti a baba. Ha nem elég neki egy mellből egyszerre, add neki mindkettőt. Az első pàr hétben én is ìgy csinàltam, mostmàr többnyire jól lakik egyből. A màsikat meg fejem, ìgy màr félre tudom tenni napi +1 étkezésre valót.
Még véletlenül sem vàrj 5-6 óràkat a mell kiürìtésével, amìg a baba alszik, nyugodtan fejj le egy adagot, maximum odaadod neki üvegből, ha úgy làtod, hogy nem elég.
Nem vagyok szoptatàsnàci, de érdemes lenne talàn ìgy is megpróbàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!