Milumil Peptitől milyen színű a babád széklete?
Köszönöm a választ! Az én babámnak nagyon sötét zöld. Széklettenyésztés úgy is lesz mert 5 hónapos, 4 hónaposan látszólag elmúlt a hasfájás és megint elkezdett puffadni pedig nem tápláltam még hozzá. Az orvos ezt írta fel és kért széklettenyésztést is most azóta izgulok, hogy mi baja lehet. Így meg most főleg, bár ez a sötétzöld a tápszerváltás óta van pont.
Volt ilyen sötétzöld kakija a Beba HA Sensitive tápszertől is de annak ez szerepelt a dobozán, ezen meg nem látom.
Nekünk volt közte egy Humana GI tápszer és attól sárga lett most meg ugyanolyan sötétzöld, mint előtte volt.
Bár éles az ínye nem tudom fogzástól lehet-e ilyen. A széklettenyésztésből úgyis kiderül mondjuk mennyire normális de a hosszú hétvége miatt még csak ma dobtam be..
Hasfájás miatt kérte az orvos. Korábban enyhült neki sokat aztán most olyan durva lett mint pár hetesen. De húgyúti fertőzés az oka.
Széklettenyésztés eredménye még nincs meg.
Köszönjük, mára már semmi baja, 2 fogacska is kijött azóta, valami vírust is összeszedtünk ahányan vagyunk, a vizelete tegnap lett kontrollálva, hála az égnek negatív.
A kaki meg valahogy sárga lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!