Van jobb tápszer a milumiltól a babáknak?
Ha lenne "legjobb tápszer" nem igazán fogyna a többi.
Nekünk pont a Milumil vált be. Ismerősömnek a Beba. Itt olvastam azt is, hogy a Humana lett a nyerő. Kinek mi.
Hát nem tudom, nekünk is a Milumil lett a vége mind a kettőnél.
Az elsőt BEbA-val kezdtük, de fájt a hasa tőle, Milumil volt 6 hónapig, aztán felvltva babylove, milumil és milupa tápszerben, tejitalban 1 évtől - mikor melyiket tudom megvenni jó áron.
A kisebbnek Milumillal kezdtünk, de hasfájós lett ő is és kapott Humana GI-t, amiben kevesebb a tejcukor. A hasa nem fájt annyira, nem is pukizott annyira, de éshes maradt. Felesben adtam a milumil HA-val, jó lett, maradt a Milumil.
a babylove- ban vannak még egyes vitaminokból nagyobb adagok a milumilnál, de abban nekem sok a fluorid és nem mertem állandóan azt adni a nagyobbnak.
Mindenben jobb tápszert nem tudok, sokat végignéztem pedig már a kettő gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!