Glicerines kúp segít, adhatom neki?
Figyelt kérdés
11 hetes fiam borzasztóan küzdd a kakival,szélcsővel is alig jön ki. Kenőcsös zöld állagú és nem tudja kinyomni...
Laktóz és tej érzékeny így nem nagyon ugrálhatok más tápszer után mert nincs túl sok lehetőségem. A pregomint issza,előtte a peptit és azt mondják a humanától se lesz jobb...
Glicerines kúp segít rajta??
Màr MNDENT kipróbáltunk....BioGaia,Espumisan,Co-laktase csepp,szélcső,kamilla tea de immel ámmal vált be.
Volt valaki hasonló helyzetbe?
2016. jan. 20. 05:11
1/5 anonim válasza:
3 éves kortól adható fél kúp. ... Orvossal kellene inkább beszélni
2/5 anonim válasza:
A kisfiamnak nem tetem es meg is bantam aranyere let 1 ever Korara csak egy nagyon kicsi darabkat tegyel aval is konyeb lesz.Hogy derult ki a tejerzekenysege?
3/5 anonim válasza:
A lányom vízhajtót kapott, amitől rettentő kemény lett a széklete. Én adtam neki glicerinkúpot (kb harmadoltam), és még így is megkínlódtunk vele. Hozzátáplálás után jobb lett.
4/5 anonim válasza:
1 éves korig gyakran kellett rásegíteni a kakilásra a lányomnál, csecsemős nővér mutatta a trükköt, hogy jó alaposan bekrémezett hőmérőt kell kicsit megmozgatni-forgatni a popsiban. Mindig bevált. :)
5/5 anonim válasza:
A glicerin kúp akkor segít, ha kemény a széklete és nem tudja átnyomni. Ha neki kenőcsös, akkor nem ez lesz a gond. Anyatejet is kap még? Az én lányom is tejallergiás volt, ha valami diétahibát vétettem, akkor órákon át sírt és nagyon nehezen jött a kaki (ami nem volt kemény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!