Ragacsos zöld széklet baj lehet?
Figyelt kérdés
2.5hós babám nagyon nehezen kakil (már ha tud,szélcsővel segítem) minden 2.nap.
Tápszert iszik mégpedig a milumil pregomint...láthatóan nyomná a kakit de nem megy neki. Amikor sikerül büdi és zöld színű nyúlós,mitől lehet?
Tudni kell,hogy tej és laktóz érzékeny továbbá gyógyszert szed mert beteg (tartósan) a gyógyszerét Glükózba keverik ell (muszály mert másként nemoldható meg) ez okozhat nála székreledés,zöld székletet?
Vagy a tápszer nem jó? Esetleg valami más a baj? Volt valaki babája így??
A gyógyszereléstől eltekintve is.
köszönöm
2016. jan. 18. 22:16
1/1 anonim válasza:
Nekem Peptit ivott a babám, de egyszer kapott Pregomint is próbaképpen, de akkor mondta a doktornő, hogy büdös lesz tőle a széklete és szürke (szürkét mondott, nem zöldet..), szóval akár lehet attól is, de én felhívnám holnap a gyerekorvost vagy a védőnőt a helyedben és rákérdeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!