Ha a 4hetes babám eddig csak anyatejes volt, de a tejem elapadt, és kapott tápszert, tegnap először és ma egész nap, akkor mikor lesz széklete?
Szerintem holnap.
Az enyémnek 2-3 naponta van, tápszeres.
Attól függ, hogy hogy viseli az adott tápszert.
Az első tápszer, amit kaptunk (Beba HA) úgy megfogta a hasát, hogy úgy kellett kibányászni belőle.
hogy tud elapadni? ha 4 hétig csak anyatejes volt, gondolom volt rendesen, aztán egyik napról a másikra meg már tápszeres??
egyébként holnap már kellene neki széklet. de a tápszer mellé kis víz sem árt.
és már nem tudod visszahozni? szaporító fejéssel pl? nekem is majdnem elapadt, részben "lelki" részben egészségügyi okok miatt, durván belázasodtam a babám meg nem hízott nem evett...de napi két fejéssel 8 hetes korára újra kizárólagos anyatejes lett.
Nem cs...tni akarlak és egyáltalán nem vagyok szoptatás fanatikus, de hosszú távon sokkal olcsóbb és kényelmesebb a szoptatás.
Egyébként ha valaki, én tudom hogy fejben dől el. Nem kell lepontozni, én nem rosszból kérdeztem, hanem mert segíteni szeretnék ha esetleg szeretnél szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!