Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ha a 4hetes babám eddig csak...

Ha a 4hetes babám eddig csak anyatejes volt, de a tejem elapadt, és kapott tápszert, tegnap először és ma egész nap, akkor mikor lesz széklete?

Figyelt kérdés
Ma még nem kakilt csak pisis pelusok voltak.
2015. nov. 30. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem holnap.

Az enyémnek 2-3 naponta van, tápszeres.

2015. nov. 30. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de mik a jelei a tej elapadásának? Illetve inkább úgy kérdem, hogy annak, hogy esetleg el fog apadni a tej? Nyűgös a baba (mert éhes marad)? Nem hízik?
2015. nov. 30. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hogy viseli az adott tápszert.

Az első tápszer, amit kaptunk (Beba HA) úgy megfogta a hasát, hogy úgy kellett kibányászni belőle.

2015. nov. 30. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

hogy tud elapadni? ha 4 hétig csak anyatejes volt, gondolom volt rendesen, aztán egyik napról a másikra meg már tápszeres??

egyébként holnap már kellene neki széklet. de a tápszer mellé kis víz sem árt.

2015. nov. 30. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Úgy apadt el, hogy érzem, nincs föltelve, a baba nem hízott semmit,mivel folyamatosan kevesebb volt a tej,majd elapadt. Lelki okai vannak ennyi. Köszi a HASZNOS válaszokat.
2015. dec. 1. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:

és már nem tudod visszahozni? szaporító fejéssel pl? nekem is majdnem elapadt, részben "lelki" részben egészségügyi okok miatt, durván belázasodtam a babám meg nem hízott nem evett...de napi két fejéssel 8 hetes korára újra kizárólagos anyatejes lett.

Nem cs...tni akarlak és egyáltalán nem vagyok szoptatás fanatikus, de hosszú távon sokkal olcsóbb és kényelmesebb a szoptatás.

Egyébként ha valaki, én tudom hogy fejben dől el. Nem kell lepontozni, én nem rosszból kérdeztem, hanem mert segíteni szeretnék ha esetleg szeretnél szoptatni.

2015. dec. 1. 09:27
 7/9 A kérdező kommentje:
En nem pontoztalak le. Fejem minden egyes nap. Enni sem birok mar csak 45kg vagyok. Amugy sem vagyok egy testes fajta. Mikor volt tejem, naponta 100-120ml jott le. Most alig 10ml.
2015. dec. 1. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, hogy csökkent a tejem, aztán fejéssel, illetve a baba többszöri mellre tételével sikerült kicsit megnövelni a mennyiségét.Nem sikerülhetne visszahozni a tejedet? Vagy ha elapadt, akkor kész, vége, semmit nem lehet már tenni?
2015. dec. 1. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz enni akkor valószínű azért apadt el. Sajnálom, biztos nagy gond lehet.
2015. dec. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!