Más babája is nyög, erőlködik, kinlódik evés közben?
2 hónapos, tápszeres, és kész vicc az etetés
Nyomkod, kapálózik a kezével lábával, van hogy felsír, közben a szájából folyik mellé a tápszer. Van pedig rendszeresen széklete. Tanácstalan vagyok :(
Sztem arrol lehet szo, h a koraszüles miatt a belfloraja nem teljesen fejlett meg, hiszen meg normal idöre születetteknel is van ilyen, h nem tud bizonyos anyagokat feldolgozni meg, ki kell fejlödni a belfloranak. Valoszinü, h az eddigi tapszerek ezt nem segitettek, emiatt huzodik. En probalkoznek mas tapszerekkel is, leginkabb hypoallergennel. Ha esetleg letezik tapszerekböl, probacsomagokat vennek, többet is, 4-5 napig fogyasztva, ha közben nem lesz rosszabb töle, hatha idövel segit egy-egy anyag, ami az adott tapszerben van.
A hozzataplalas sztem korai meg, de vannak, akik ettöl eltekintve hozzataplalnak, ha esetleg Te is, akkor nagyon kis mennyisegben belflorat segitö dolgot is megprobalnek, mint pl kaukazusi joghurt.
Edeskömeny tea, kömeny alapu babateak is segithetik az emesztest. Edeskömenynel maga a füszerböl 2-3 szemet vizbe tenni, forralni, vegül kiszedve a szemeket.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!