Milyen márkájú cumisüveg vált be nektek?
Figyelt kérdés
8 hónapos a babám. A mostani baby bruin. Mielőtt elkezd rendesen inni belőle fél óráig csak nyammogja. Váltanék, hátha egy másik fajta jobban bejön neki.2015. nov. 17. 09:54
2/18 anonim válasza:
aventesből iszik a 1,5 évesem, a tommy tippee nekünk annyira nem vált be, most már a csőrös MAM-okat vettem elő, de azokat szájába se veszi egyenlőre...gondolom mert nem dudlis hanem csőrös
3/18 anonim válasza:
A fej biztosan jó neki? Lehet nagyobbra kellene váltani.
Én még a Nukot használtam a legtöbbet, de igazából ő is eléggé utálta a cumisüvegeket. Így amint lehetett csőrös üvegre váltottam (kb 8-10 hónaposan), na ez meg állandóan bebüdösödött akármennyit mostam/sterilizáltam, aztán amint tudtam pohárból itattam.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lehet akkor avent lesz. Én is gondoltam erre, h kicsi... Egy ismerősöm a sima auchanosat ajánlotta. Azt próbálta esetleg valaki?
2015. nov. 17. 10:02
5/18 anonim válasza:
2 auchanos cumisüvegünk is volt, a kádban játszik vele, soha egy kortyot nem volt hajlandó inni belőlük. Nekünk is Avent van, Classic.
6/18 anonim válasza:
A mi fiunk csak a mam-osat fogadja el. Nagyon szeretjük, könnyű tisztítani is.
9/18 anonim válasza:
Csak a MAM vált be ,a többit csak rágcsàlta.
10/18 anonim válasza:
Nekünk is a mam vált be. Aventtel kezdtünk megvettük a kezdő szettet, de azzal nem tudott szépen enni. Aztán vettünk mamos cumikat bele , mert ezek kompatilibisek egymással és azzal szépen evett. Azóta már a mamos itató poharat használjuk, abból is szépen tud inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!