Milumil HA Startot használók, volt hasonló gondotok?
Sajnos a babám csak 10napos koráig volt anyatejes. Azóta tápszeres. Eddig minden rendben volt, bőven volt pisis és kakis pelus. Tegnap óta azonban vmi nem oké,m csak egy kis adag kaki volt. A gyerek szó szerint ŕzenved. Iszonyatos mennyiségben pukizik,de a könnyítő kaki ne jön.
Akik a fenti tápszert használják,használták tapasztaltak hasonlót? Mit tehetek,h enyhítsek a fájdalmán?
Nekünk a beba okozta ezt, a milumil hozott megkönnyebbülést.
Beba alatt sokszor csak a kamilla és szélcső együtt segített.
Én másik tápszert vettem a babámnak. A doki nálunk csak a Milumil HA Start-ot volt hajlandó felírni, de babámnak nagyon fájt tőle a hasa, 4-5 naponta kakilt, amivel iszonyatosan megszenvedett.
Így én magam kerestem neki egy jó tápszert. Lányomnak a Novalac AC vált be. Amikor pedig nagyobb lett, akkor Beba tápszert kapott, az is jó volt. Nem HA-s! Ha nincs nálatok allergiás, akkor nem feltétlen kell a HA-s tápszer.
Ha pedig ragaszkodsz ehhez a tápszerhez, akkor egy kis enyhe kamillástea is segíthet a kakilásban. Patikai kamillából főzd, nagyon enyhére, nem kell belőle sok (akár tápszerhez is keverheted). Kislányomnak ez mindig bevált, hátha nálatok is jó lenne.
Nálunk ez volt a tejfehérje-intolerancia 1.jele.
A Ha-s tápszerben is van tej.
Mi neocate-re váltottunk,azóta minden oké.(amíg anyatejet is kapott,addig nekem kellett tejmentes diétát tartani,pótlásként kapott tápszert,mára már csak tápszeres,15 hónapos)
Eloszor ezt kapta a babám de erolkodott a pukival és kakival ezért az orvos beba ha sensitive-et írt fel, bevállt.
Ki kell tapasztalni, másnak meg ez a beba okoz szorulást.
Nekünk sok volt az az adagolási útmutató,ami a dobozon van.sűrű volt a kislányunknak úgy a tápszer.
Pl azt írja,h a 90ml vízhez kell 3kanálnyi.....mi ezt 100ml-be tettük.
90ml-hez 2 és fél kanálnyit tettünk. Kb 1-2nap alatt megoldódott a problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!