Sensitive tápszer nem olyan laktató?
4 hetes a fiam, és Sensitive tápszert kap, mert fájt a hasa és mondta a doki,hogy próbáljuk ki, hátha jobb. Igaz, mellé kapja a Colief cseppeket is, és valóban jobb a helyzet, viszont alig bírja ki a 3 órát két etetés között. Éjjel két és felet. Amikor hazajöttünk a kórházból és még a másik tápszert kapta,tovább húzta.
Ha többet adok neki, van,hogy visszabukja.
Lehet,hogy a Sensitive nem annyira laktató?
Köszi!
Igen, most mi is azon agyalunk, hogy a tápszertől lett-e jobban, vagy a cseppektől,de gyanítom,hogy a cseppektől, mert az előző annyi idő alatt még nem ürülhetett ki. A cseppektől meg már egy nap után jobb volt.
Én is gondolkodom,hogy megpróbálom az előző tápszert adni neki a cseppekkel együtt, hátha nem fájna a hasa.
Az én fiam is ezt eszi és főleg délelőtt 2 és fél óránként éhezik meg. A súlya rendben van, rendesen hízik.
Nem tudom van-e összefüggés azzal, hogy emésztést segítő bacikat tartalmaz.
Meg lehet ez az egész annyit jelent, hogy hasfájás után jobb lett az étvágya. :D az én fiamnak végül más volt a hasfájás oka és ezt a tápszert eszi hetek óta, tapasztalatból mondom, hogy mióta elmúlt a hasfájás többet is enne egyszerre (de azt visszabukja) és gyakrabban is. A hasfájás miatt ritkán aludt de akkor nem is kelt fel 3 óra múlva enni, most hogy kipihente meg folyamatosan piheni ki magát, már kel éjjel is gyakran.
Szia!
Mi pont tegnap estétől cseréltük le. Nem is igazából azért, mert nem találom olyan laktatónak,hanem mert nagyon beállt a kakija. Szinte minden este már több,mint egy hete szélcsővel kell kiszedni belőle, pedig vizet is adok neki, nem is keveset. Olvastam több helyen, hogy a sensitive tápszertől is lehet, bár pont az ellene is lenne.
Volt még itthon bontatlan Milumil Ha Startom, tegnap este óta azt adjuk. Hát nem biztos még ,hogy azért, de 9 körül evett 120-at, utána 3/4-ig húzta. Igaz, utána 6-kor ébredt. Illetve ma már nagyon lágy, hígabb kakija volt. Remélem,hogy beválik. A cseppeket meg adom továbbra is.
Nekünk a mennyiség visszaállt de óránként evett, állandóan éhes volt. Aztán a gyerekorvos szerint nem izlett neki így felírta a beba pro 1-et, most elvan 2-2 és fél óráig evés nélkül, tény, hogy egyszerre tényleg többet eszik. Ő nem eszik éjszaka szóval ez így pont jó újra. A hatalmas mennyiség meg elvileg növekedési ugrás volt csak.
És napi 2 kaki lett a kétnapi egyből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!