A 4 hónapos babám sajna kezdettől tápszeres. Most 5 kiló és 60 centi. Tényleg olyan kevés ez? Tejfehérje allergiás, így Milumil Pepti-t eszünk, napi 500-600 ml közt eszik de egyszerűen nem tudok többet beleimádkozni, jól lakik ennyivel.
A 400g kevés. Nekem minimum heti 140g-ot mondott a védőnőm. Az kb. tényleg 600g-ra jön ki egy hónapban, vagy egy kicsit kevesebbre. Persze nem égető probéma, ha egy hónapban véletlenül csak 400g-ot hízik egy baba, ha a rákövetkezőben vagy az előzőben hízott 800-t. De nálatok valszeg nem ez a helyzet, bár ha átlagolom 4 hónapra a súlynövekedését, nem annyira aggasztó a helyzet, de azért lehetne jobb is.
És 4 hónaposan már talán inkább csökkenő ütemben szoktak hízni, legalábbis az enyémeknél ez volt a tendencia. A Sinlac vagy Sinemil, amit az előző válaszoló ír, jó ötlet, kérdezd meg az orvosodat róla, kérj tőle receptet, ha javasolja.
4-ES? KOVER, igeny szerint szoptatott baba??? Nagyon frusztralt lehetsz, ha kepes vagy ilyet bepotyogni...
A te felfogasod szerint az en babam is kover, aki igeny szerint szopik. 5800 gramm 2 honapos mult. Talan dietara kellene fognom?
Mindegyik gyerekem ekkora volt ilyen korban most 2 es 3 evesek normal sulyuak, nem elhizottak...
Szia.
Mi is 2900grammal születtünk.jelenleg 5300Gr kb61cm.rendkívül nyugodt,mosolygós,kiegyensúlyozott kislány! 110-120ml között eszik 6x/nap.ennyi az igénye,nem tudsz mit csinálni.felesleges tágítani a gyomrát,ha neki elég annyi.egyébként ki lehet számolni,h mennyi a minimum és a maximum Ml,amit egy nap ennie kell.Én eszerint etetem,nem a tápszeres lévő útmutató szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!