Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Melyik tápszer a laktatóbb?

Melyik tápszer a laktatóbb?

Figyelt kérdés
Eddig lactogen harmonyt evett a 6 hönapos fiam. De amióta megváltozott nem lakik jól tőle. Tudtok valamit ajánlani ami laktató és árban is hasonló? 1000 ft a harmony
2015. nov. 3. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
a humana baby fitt 650,a milumil sima 900
2015. nov. 3. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:

off

A kérdésed végképp megnyugtatott, mert mi is így jártunk.

Bár én jeleztem a doktornőnek is, aki elmondta, hogy ez a változtatásnak köszönhető, ne aggódjak. (Magyarul a tápszer hibája, nem a gyerek változott ennyit :))

A lányunk most múlt 1 éves, így mi a tartalékokat feléljük, utána még én sem tudom mit adok neki.

Remélem kapunk válaszokat.

2015. nov. 3. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor ertem miert sirt a fiam ejjel. O is ehes maradt. Miota humana babyfitre valtottunk 1* eszik ejjel. a harmonybol lenyomott 3-at is :((
2015. nov. 3. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Humana babyfit bananos. Suru , finom es laktato. Receptre 629 ft
2015. nov. 3. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

Igen kedves 3-as, nekünk is ez volt az első "tünet". Az éjszkai 1x kelés hirtelen 2 lett. Majd nappal is hamarabb kért enni.

A dokink azt mondta, hogy sok volt a panasz, hogy csomósodik a tápszer, így kivették (vagy lecsökkentették??) a keményítőt. Így persze már nem laktat úgy.

2015. nov. 3. 15:22
 6/8 Szabina1995 válasza:
az én kisfiam 1 éves de nekünk nem laktató már a Humana Baby fitt banános :( Kinek mi vált be?
2015. nov. 3. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Az én fiam nem kelt enni éjjel de mióta ezt eszi felkelt egyszer enni én a mozgásfejlödésnek tudtam be de nappalbis hamarabb éhes lesz szóval tuti a tápszer a hibás.
2015. nov. 3. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen meg a csomosodas :(

nalunk miota humana fit bananos van azota 1* eszik ejjel es laktatja.

Meg nem szorul bele a cumisuvegbe. Nappal par hete nem keri a tapszert mi 13 hosak vagyunk. Ejjel is a foga miatt kel sokat es akkor iszik egy 250ml tapot.

2015. nov. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!