Melyik HA tápszer vállt be? Milumil, Beba, Hipp?
Most milumil HA 1-et adok, de körbe néztem, van BEBA az drágábbmint a milumil.
De láttam HA-s HIPP fajtát. Mi a tapasztalata erről a használóknak? 1999 Ft 500 gramm. olcsóbb mint a mulimil meg a beba.jóval.
Gondolkodom még a saját márkásról.
Rossmann és DM-s, ezeknél csak 6 hó után, amikor már nem muszáj HA-s tápszert adni.
köszönöm a segítséget.
Kérem az esetleges rosszindulatú hozzászólásokat ne ide írni.(pl. miért a gyereken szeretnék spórolni stb...meg ami már bevált)
Mi a Hippet használjuk a kislányom születése óta. Most lesz 3 hónapos. Semmi baj nincs vele. Szépen hízik tőle.
Amikor elmentünk egy másik orvoshoz (mert a miénk szabadság volt) rácsodálkozott hogy ezt használjuk mert ő még nemis hallott róla. Szerintem ezért használják sokan a Bebat és a Hippet nem, mert mindenki azt ajánlja. Egy próbàt megér szerintem.
Köszönöm szépen!
még egy kérdésem lenne.
elgondolkodtam, hogyha nem adnám a HA-t akkor későbbiekben kijönne vmi allergia, vagy már azonnal? és ha én is meg apuka is allergiás, már a génjeibe is benne van, nem? akkor miért kell a HA?
Ha van tejem, akkor én mit "tejallergiás" kijött volna rajta valami,nem? vagy hülyeséget írok?
Szülés óta iszom a tejet néha,és nincs hasmenésem. akkor ez hogy van?:) mert kimutatták, hogy tejérzékeny vagyok
Rossz a logikád.
Minél később találkozik a szervezete a potenciális allergénnel, annál nagyobb az esélye hogy megbírkózik vele, s nem lép fel allergia.
Ezért a HA, hogy óvd amíg lehet.
Az allergia nem örökölhető, csak a hajlam.
Köszönöm szépen mindenkinek,kedvesek vagytok!
Akkor maradunk a HA-nál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!