Noémi0426 kérdése:
5 hónapos lányom nem eszik csak altában! Volt valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Látom rajta hogy éhes meg már szinte sír, de egyszerűen nem hajlandó enni! Egy korty a szájába megy és el fordítja a fejét! El kell altatom és csak utána tudom megetetni! De Hozzáteszem miután elaltatom úgy eszik mint aki még sosem evett! De éhen meg nagyon nehezen alszik el! Próbáltam több tápszert is, Humana H.A1 + a banános Humana, Beba H.A start, Hipp,most a Milumil H.A1 Optima Pro, és mindegyikkel ez a helyzet! Mi lehet a baj? Már teljesen tanácstalan vagyok!2015. szept. 19. 08:35
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, honann szeditek ezt az ötletet, hoyg ÁLMÁBAN etetitek a gyereket, de ezt hogy gondoljßatok késöbb?
A gyereknek meg kell tanulnia, hogy vagy eszik, vagy alszik - mert késöbb ebböl nem tud normális életmód kialakulni.
Vagy elképzelhetö bármelyikötök számára is egy óvodás, iskolá vagy felnött, aki csak álmában tud enni?
12/13 TakViki válasza:
Viszont ha nem teszem ezt akkor nem éri meg azt a kort...Mivel nem eszik ébren!A kórházban sem tudnak segíteni, nem láttak még ilyet és többet is olvastam ilyenről, akkor mégis van??
13/13 anonim válasza:
Valószínűleg a kérdező problémája már megoldódott, de hátha másnak segít a válaszom. Nálunk is ez volt a helyzet pár napig. Már épp azon voltam, hogy tápszert váltok, aztán véletlenül valahogy úgy alakult, hogy kiderült a babámnak nem ízlik melegen/langyosan a tápszer. Csak szobahőmérsékleten (= lényegében hidegen) eszi meg. Azóta semmi gond, ugyanúgy elfogadja, mint előtte. De ha véletlenül egy kicsit langyosan adom neki, most is kilöki az üveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!