Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Van itt olyan, akinek Beba...

Van itt olyan, akinek Beba pro2-t eszik a gyermeke? Átalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés
Mintha nem lakna jól vele este, vagy nappal nem tud eleget enni, mert minden más érdekesebb, mint az evés. Nem értem miért éhes még mindig 4,5 óra múlva. Így eszik éjfél körül teljes adagot, és még hajnalban is mikor mennyit. 6,5 hónapos
2015. szept. 15. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, 12 órákat aludt ennyi idősen éjjel.
2015. szept. 15. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem sem a tejpép, sem később a tápszer nem volt megoldás az éjjeli ébredésre.
2015. szept. 15. 12:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát, úgy tűnik nekem se nagyon lesz rá megoldás, max amikor kinövi. Újszülött korában a 2 órát is nehezen bírta ki két étkezés között. Még 3-4 hónapos korában is nagyon gyakran evett.

Próbáltam már így is , úgy is a hozzátáplálással variálva, de csak nem alszik...

2015. szept. 15. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
az én fiam 13hónapos, ő is ezt eszi, plusz már van hogy vacsorát is kap rendesen, de ettől függetlenül fel kel hajnali 3-5körül enni.
2015. szept. 15. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen. Adj neki picivel többet.
2015. okt. 3. 16:50
 6/6 anonim válasza:
Szia! Üdv. A klubban az én lányom ugyan ezt csinálja ő is 6,5 hónapos. Este eszik tejpépet 6 körül majd 7-kor fürdetek utána minimum 120 ml tápszer milumil 2-es. Éjfélkor újra eszik 120-150ml-t.majd hajnal 2-3 körül megint. És reggel 6:30 7:00 körül kel. Ő a bebát elutasította nem eszi meg bárhogy próbáltam. Ja és napközben is szépen eszik. Hozzá is táplálok szinte minden gyümölcsöt elfogad szívesen. Nekem azt mondták azért kel éjszaka mert nappal nem eszik eleget. De sztm. Meg eleget eszik csak ilyen.remélem hamarosan változik a dolog, mert már kicsit fáradt vagyok😟
2015. okt. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!