A tápszer eldugítja a cumit - valami praktika ez ellen?
Új tápszert kap a kisfiam, Milumil pronutra HA 2 Optima.
Elkészítem, ahogy kell, amikor elkezdi inni szinte minden alkalommal eldugítja a cumisüveget.
Ez a harmadik fajta tápszer amit iszik, a másik kettővel ilyen sosem fordult elő. Mi lehet az oka, mit csinálhatok rosszul? Más is tapasztalt ilyet?
Valami praktika?
Szegény amikor éhes, és én még kiveszem a szájából és elviszem kimosogatni, kiüvölti a lelkét.
Én ilyenkor nem mosogattam, hanem egy tiszta textilpelenkával megmorzsoltam a cumi részét, így újra átjárható lett.
Kevésbé finnyásak rászívhatnak, felnőtt szívóereje átviszi és vissza lehet adni a gyereknek.
A milumil amúgy csomósodásra hajlamos, rosszul oldódik.
A Beba ilyen szempontból jobb, azt tényleg elég beletenni és összerázni.
Viszont bármelyik csomósodhat, ha a víz mennyiségéhez képest túl sok tápszer kerül bele. Ilyenkor érdemes tényleg késsel lehúzni az adagolókanál tetejét, hogy pontosan egy kanálnyi legyen az egy kanálnyi.
nem rázni kell(mert buborékok lesznek benne, ami puffasztja a babát)hanem keverni és addig, amíg teljesen feloldódik
ha nem megy így sem, akkor a belül nedves üvegbe először a tápszert tedd és arra öntsd a vizet(másikból kimérve)akkor az aljára feltapad ami nem tud felolldódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!