Szeptember másodikán lesz a fiam 4 hónapos, adhatok neki 2-es tápszert? Miben különbözik az egyestől? Nyaralni vagyunk és elfogyott az egyes itt pedig csak kettest találtam. SOS
ezt talaltam:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak__573289-mi-a-kulombseg-az-1-es-es-a-2-es-tapszer-kozott
Nem adnék neki 2-es tápszert még. Egyébként nem kell bunkóznod a válaszolókkal. Mielőtt elmentetek nyaralni, neked kellett volna gondolnod rá, hogy mennyi tápszert vigyél. Nekem az a fura, miért nem gondoltál rá, hogy elég lesz-e a tápszer. Inkább iratok fel többet ebben az esetben v. még otthon veszek recept nélkül. Simán kiadják recept nélkül is, csak drágább.
Menjetek el a legközelebbi városba, azért minden kihalt település közelében van egy nagyobb település, város, ahol egy Rossmann, DM v. Tesco van. Közelben csak van ilyen város!
de nem hiszem ha annyi gyogyszertár van ahogy irtad sehol nincs egyes tápszer,hisz mindenhol van ujszülött a városban,kell tartaniuk.
gondolom nemrég ota vagytok a nyaraláson,miért nem vittél elég tápszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!