Ha már nem kéri a cicit, akkor magától elapad a tej?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, 11 hónapos babám kezdi elutasítani a szopizást.
Eddig reggel és este szopizott, de tegnap este már nem akarta elfogadni, aztán mégis sikerült megszoptatnom.
De ma reggel már nem kérte.
Este megint megpóbálom.
A kérdésem az lenne, ha nem fogja többet kérni, akkor szépen elapad magától a tej? Nem fog begyulladni? Vagy kell valamit tennem vele?
A másik pedig, hogy ilyenkor kell még valamilyen pótlás? Végig csak anyatejes volt, de úgy tudom, egy éves koráig kell az anyatej vagy tápszer.
A válaszokat előre is köszönöm.
2015. júl. 25. 14:14
1/4 anonim válasza:
Eddig csak anyatejen élt? Ehet már bőven mást nem csak anyatejet/tápszert.
2/4 A kérdező kommentje:
Jajj nem! Bocsi! Rosszul írtam. 6 hónapos koráig csak anyatejes, azóta fokozatosan már majdnem mindent eszik. Nagyon jó evő. A csak anyatejet úgy értettem, hogy nem kapott tápszert.
2015. júl. 25. 17:01
3/4 anonim válasza:
Nekem szépen lassan elhagyta. A végén már csak este kellett, aztán az is elmaradt. Semmit nem kellett csinálnom vele, nem gyulladt be, nem fájt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.
2015. júl. 25. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!