Kb hány ml tápszert kell ennie egy 6 hónapos babának?
Tudom nem valami jó a kérdés.
6 hónapos a picurkám. 2,5 hónapja tápszeres. Kóstolgatja az ételeket, de nem igazán izlik neki. Tízórai és uzsi gyümölcsre az jó, de az ebédet nem tudom kiváltani, nem fogadja el a zöldségeket. Addig sír míg tápszert nem kap. Hogy szerettessem meg vele a kajákat?
Most ott járunk, hogy napi kb 600-700 ml tápszert eszik. Ez sok? A te babád mennyit eszik?
Én lànyom pénteken lesz 6hós. 3,5 hós kora óta hozzátáplált. 10órai és az ebéd van kivàltva (gyümölcs, főzelêk) Reggeli, uzsi, vacsi 180ml tápszer (tehát 540ml tàpot eszik 1nap)
Mikor kezdted a hozzàtàplàlást? Ha 10óraira meg uzsira is kap gyümölcsöt ez azt jelenti, hogy már kivan váltva 2étkezés és szeretnéd az ebédet is (ha elfogadná a főzelêket) vagy ezek mellé kap tápszert?
Kislányom nem szerette először a főziket csak gyümivel keverve, de ez elmúlt, már csak simàm eszi a főzelékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!