Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kinek hany kg körül van a 3...

Szabina1995 kérdése:

Kinek hany kg körül van a 3 hós babája? Az én Kisfiam több mint 6kg.

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 14:30
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nem nagyon,de egy kicsit azért ide tartozik;2 példa:

József Attila és Bud Spencer 6kg-val születtek meg!

(csak egy érdekesség!:))

2015. febr. 1. 10:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, ezért írtam én is le, mennyivel született a kislányom, mert ez sem elhanyagolandó szempont. Nyilván egy nagyobb baba nagyobb eséllyel lesz nagyobb 3 hósan, mint egy kisebb súllyal született.

Egyébként én úgy gondolom, egy éves korig olyan nagy a szórás, és a különbség, hogy nem ha nem extrém hízásról van szó, elég tág az a súly, ami elfogadható. Nekem mindkét kislányom egyenletesen hízott keveset, de van akinek a babája az első 6 hónapban majdnem megháromszorozta a súlyát, aztán pedig alig hízott valamit.

2015. febr. 2. 15:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen meg legtöbbször nagyobb is az étvágya a nagyobb babáknak!:)az enyem majdnem 4 kg val született és most meg csak ket hónapos de már majdnem 6 kg..mire 3 lesz biztos lesz 7 is..havonta mjadnem 1kg hízik:))
2015. febr. 16. 09:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lepontoznivaló volt abban, hogy a fiam 3 hónaposan 7,5 kg volt? Ennyi volt és kész, mégis kinek fáj ez? Szánalom.
2015. febr. 16. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!