Tápszert csak üveg cumisüvegbe készíthetek vagy műanyagba is?
Műanyagba is.
Miért kérdezed?
A felmelegítés miatt?
Azok bírják a meleget - mikrót- , persze nem mindegyik, meg kell nézni mi van a papíron!
Miért gondolod, hogy csak üvegbe lehet?
Én mind a 3 gyerekemnek Avent műanyag cumisüeget használtam, de bármelyik műanyag jó.
Nagyanyáink vagy anyáink korából való cumisüvegek meg egyéb dolgok már kimenőben vannak, a technika fejlődik.
Olyan cumisüvegben csinálod, amilyenben akarod.
Mi bő féléves korig üveg cumisüveget használtunk. Nekem az barátságosabb volt először, mint a műanyag. NUK márkájú volt, és kb. 2500 ft. Jópárszor elejtettem, de sosem tört el.
Apró babusok részére szokták ajánlani az üveget, mert az biztosabban sterilizálható, mint a műanyag. A műanyygon ugye lesznek apró karcok előbb-utóbb, átlátszóságából is veszít, és ez a tisztíthatóságot is kedvezőtlenül befolyásolja.
Félévesnek bátran tedd műanyagba, az a "gravitációs kísérleteket" jobban bírja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!