Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Sajnos már kevés a tejem és...

Sajnos már kevés a tejem és tápszerrel pótolom. Tudd valaki segíteni aki ilyen helyzetbe volt? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szopizik mind a két cicimből plusz olyan 50-60ml tápszert is negeszik utánna.. kérdésem pedig az lenne, hogy 90ml t csinálok amibe 3és fél kanál táppszert teszek..

4 hónapos és a dobozon 150ml-hez volt írva 4-5kanál..

Akkor most a 90ml -be kevés lenne az a 3és fél kanál tápszer?

Ezen a héten keztem a pótlást így se a védőnőt se az orvost nem tudtam utol érni..

(Rosszindulatu kommentelők kíméljenek!!)

Köszönöm

2014. dec. 27. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen tápszer ez? Eddig bármilyet evett a fiunk, mindnél 30 ml vízhez 1 kanál tápszer kellett, így 90 ml-hez 3 kanál, 150 ml-hez 5 kanál, sehol nem láttam ilyet, hogy 4-5 kanál. E ha 150 ml-hez 4-5 kanál kell, akkor a 90 ml-hez sok a 3,5 kanál, elég a 3 kanál.
2014. dec. 27. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekunk is igy kellett szamolni, 30 ml vizhez egy kanal, pontosan, nem pedig hozzavetoleg 3-4 kanal.

Igy sajnos nem tudok segiteni. En amig nem ernem el a vedonot, bar itt mobilon barmikor hivhato, 3 kanallal tennek a 90-hez.

2014. dec. 27. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen tápszer? Magyarországon éltek? Mert szerintem nincs olyan tápszer, amiből 3,5 kanállal, vagy 4-5 kanállal kéne tenni egy adott mennyiségű vízhez.

Egyébként ez nem játék. Ha túl sok port teszel a vízhez, a baba ki is száradhat. Ha pedig keveset, akkor meg nem laktató.

Mi külföldön élünk (Anglia), de még itt is minden tápszer úgy működik, ahogy otthon: 30 ml vízhez egy lesimított kanál tápszer. És így tovább 60 ml víz+ 2 kanál tápszer, 90 ml víz 3 kanál tápszer.

Így csináld. És ha úgy érzed, hogy nem lakott jól a babád, készíts újabb adagot.

2014. dec. 27. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden tápszer (sajnos az összesen végigment a lányom) 90ml-hez 3 kanál, 120 ml-hez4 kanál stb. Szóval 30ml-ként 1 kanál!
2014. dec. 31. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
30 ml vízhez egy csapott!!! mérőkanál tápszer, ne tegyél bele többet, fontos!
2014. dec. 31. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!