Sajnos már kevés a tejem és tápszerrel pótolom. Tudd valaki segíteni aki ilyen helyzetbe volt? (Többi lent)
Szopizik mind a két cicimből plusz olyan 50-60ml tápszert is negeszik utánna.. kérdésem pedig az lenne, hogy 90ml t csinálok amibe 3és fél kanál táppszert teszek..
4 hónapos és a dobozon 150ml-hez volt írva 4-5kanál..
Akkor most a 90ml -be kevés lenne az a 3és fél kanál tápszer?
Ezen a héten keztem a pótlást így se a védőnőt se az orvost nem tudtam utol érni..
(Rosszindulatu kommentelők kíméljenek!!)
Köszönöm
Nekunk is igy kellett szamolni, 30 ml vizhez egy kanal, pontosan, nem pedig hozzavetoleg 3-4 kanal.
Igy sajnos nem tudok segiteni. En amig nem ernem el a vedonot, bar itt mobilon barmikor hivhato, 3 kanallal tennek a 90-hez.
Milyen tápszer? Magyarországon éltek? Mert szerintem nincs olyan tápszer, amiből 3,5 kanállal, vagy 4-5 kanállal kéne tenni egy adott mennyiségű vízhez.
Egyébként ez nem játék. Ha túl sok port teszel a vízhez, a baba ki is száradhat. Ha pedig keveset, akkor meg nem laktató.
Mi külföldön élünk (Anglia), de még itt is minden tápszer úgy működik, ahogy otthon: 30 ml vízhez egy lesimított kanál tápszer. És így tovább 60 ml víz+ 2 kanál tápszer, 90 ml víz 3 kanál tápszer.
Így csináld. És ha úgy érzed, hogy nem lakott jól a babád, készíts újabb adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!