Nem elég tápláló a tápszer 17 hónapos tejallergiás babámnak?
nekem már nagyok a gyerekeim, 4 unokám is van, de nem él emlékeimben olyan,hogy hajnalonként kakaóval kiszolgáltam volna őket. 4 éves unokám viszont nyáron nyaraláskor 1 napot velünk aludt, Édesanya nem mondta,hogyéjszakai menet van. Aztán arra ébredek hajnalba, hogy haláli keserves teeeeeeeeeej bőgéssel megébred.
alig térek magamahoz, trappolok le vagy20lépcsőn az emeletről, pici lámpát gyujtottam csak, találtam eg
y cumisüvwgeet bele tej, viszem fel, hááááát nekiállt tovább orditani hogy
Benikéééééééjééé!!!
Franc törődött vele, hogymilyen üvegbe van(
Közben felébresztett mindenkit.akkormondta anya, hogyahütbevan az ő üvege.
abba öntöttemát, márjóvolt.
hát velem többszsör nem csinálná meg ezt a fesztivált az biztos. Imádom megminden, de bohócot ne csináljon senkiből.Aszülőnek is szüksége vanpihenésre nemállandó készenlétre éjszaka is
Babáknál aszoptatáss azért más, bár szopós idejükből sem emlékszem olyanról hogy
éjszakáznunk kellett volna.
ha meg már vacsorázott,akkor minek mégutána a cumisüveg tápszer?
gondolom már vegyesen táplálkozik 1,5évesen.
nem ismerem ugyan a kérdező tápszeré, de annyit tudok fél éves kortól már nem a előőt kell használni, sőt hozzátápláláskor már sokan a tápszer értelmét sem látják, hanem tejpépet adnak.
ha mondjuk a vacsi volt este 6 körül, este 8-kor szerintem egy tejpép alattaná reggel 5-ig, 6-ig.
6-os! A kérdező gyerkőce tejfehérje-allergiás, nem pedig laktóz. Az nagyon nem ugyanaz!
A kérdésre válaszolva én nem adnék neki hajnalban kakaót, bár én az alvás előtti kakaózással sem értek egyet. De szerintem is próbáld meg a tápszer helyett a kakaó ízű tejpépet, annak is magas a vitamintartalma /tök mindegy, hogy tápszer vagy tejpép/, a megszokott kakaó ízt kapná a gyermeked, és az esti lefekvés előtti tejpép valószínűleg jobban eltelítené, mint a tápszer.
Igen a pepti, (meg a pregomin is) sokkal könnyebben emészthető, mivel teljesen le van benne bontva a fehérje, szóval tényleg nem "laktatja" annyira, mint a tej (amúgy a tápanyatartalma az elég, szóval a kérdésre válaszolva táplálónak tápláló, na meg már amúgy is eszik minden mást). Szóval most fura a gyomrának a változás, azért ébred hamarabb. Szerintem csinálj neki egy kicsit többet, hátha mégis megissza.
Amit itt sokan írtak, hogy kapjon ilyen-olyan tejpépet, azt nem tudod megoldani (a válaszolóknak gondolom fogalmuk sincs a tejfehérjementes termékekről), mert nem létezik olyan tejpép ami tejallergiában adható, vagyis hogy teljesen hidrolizált lenne. Az egyetlen pép amit tudsz neki adni az a Sinlac, de az soha nem látott tejet, rizsből és szentjánoskenyérmag örleményből van, és úgy ízesíted ahogy akarod. Vagy egyéb megoldás, ha a tápszeréből csinálsz tejbedarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!