Hnikolett03 kérdése:

Ez már kóros büfizés?

Figyelt kérdés
Kisfiam most 2hónapos.Amióta megszületett nem tudom hogyan büfiztessem 1hétig tudtam szoptatni aztán utána csak tápszer mert nem volt tejem.Szegény 2hetes kora óta hasfájós és tök mind1 milyen a tápszer mert már a 3.-at próbáltuk.Hasfájásra colief cseppet használok neki,ami beválik,mindig van széklete és kevesebbet büfizik.De enni csak úgy tud,hogy kb30 ml-enként büfiznie kell megállok felveszem és semmi,leteszem,majd ujra fel és akk van mikor sikerül van mikor nem.Étkezés közben kb 4x 5x büfiik nem 4-5jön ki egymás után hanem 4x 5x kell a vállamra tenni,egyben sajnos nem tudja megenni,nem tudom mit tegyek pedig az üveg is direkt szűrős avent-es.Ha a végén megbüfiztetem,leteszem,vagy nyüglődik vagy csuklik.Mit csináljak még?Espumisant próbáltam nem ért semmit.

2014. okt. 7. 10:48
 1/4 A kérdező kommentje:
még annyit,hogy ha a végén megbüfiztetem 10 percig próbálkozok le-fel lassan hogy ki ne bukja,és ha jön ki büfi akk az már az utolsó lesz?vagy nem lehet tudni?tudom kevés a 10perc de 1órán át eszik és fél órát szoktam fogni evés után már fáj a hátam....
2014. okt. 7. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom,mennyire normális,de nekünk is ez volt.Kinőtte vagyis elmúlt,most 4,5 hónapos a kisfiunk.

Viszont nekünk más baj is volt,néma reflux,ugyanis savasat büfizett vissza és nyeldeste;de ilyen nálatok nincs.

Most 3/4 óra már egy etetés(régebben 1,5 óra volt,mert nekünk is 20-30 ml után büfiztetni kellett),mert még mindig meg kell állni többször(2-3x).Utána még 10 perc büfi... Felveszem-leteszem-felveszem...

Szóval egy küzdelem,szinte semmi idő nem marad a két etetés közt.

Mi váltottunk cumisüveget is;MAM anticolic-ot használunk,illetve nekünk sűríteni is kell a tejet Nutritonnal de a MAMból szebben eszik sokkal.Kevesebb levegőt nyel.Esetleg egy próbát megér,vagy hallottam olyan cumisüvegről,ami direkt ilyenre van,szívószál-szerű megy bele és úgy szívja a baba(Brendonban van állítólag,direkt hasfájás ellen) Ezt nem tudom,csak hallottam!

2014. okt. 7. 11:50
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen talán cumisüveget kéne váltani,nem tudom talán jobb lesz idővel
2014. okt. 7. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a HUMANA Digest tápszert. Hasfájós, emésztési nehézségékre ajánlott tápszer.
2014. okt. 8. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!