Ez már kóros büfizés?
Szia!
Nem tudom,mennyire normális,de nekünk is ez volt.Kinőtte vagyis elmúlt,most 4,5 hónapos a kisfiunk.
Viszont nekünk más baj is volt,néma reflux,ugyanis savasat büfizett vissza és nyeldeste;de ilyen nálatok nincs.
Most 3/4 óra már egy etetés(régebben 1,5 óra volt,mert nekünk is 20-30 ml után büfiztetni kellett),mert még mindig meg kell állni többször(2-3x).Utána még 10 perc büfi... Felveszem-leteszem-felveszem...
Szóval egy küzdelem,szinte semmi idő nem marad a két etetés közt.
Mi váltottunk cumisüveget is;MAM anticolic-ot használunk,illetve nekünk sűríteni is kell a tejet Nutritonnal de a MAMból szebben eszik sokkal.Kevesebb levegőt nyel.Esetleg egy próbát megér,vagy hallottam olyan cumisüvegről,ami direkt ilyenre van,szívószál-szerű megy bele és úgy szívja a baba(Brendonban van állítólag,direkt hasfájás ellen) Ezt nem tudom,csak hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!