Nem baj hogy 2 hósan ilyen ritkán, de sokat eszik?
én is ha többet adok neki, mint amennyire valóban szüksége van, olyankor még ki is marad a következő étkezés, alszik, nem kér.
és mivel felnőtten is többször keveset kellene enni, nem kevésszer sokat...
kipróbáltam 120 ml tápszertől beájul, így 90 ml-ken él, plusz nem tudom mennyi anyatej ..mikor -hogy ..
még min. 6x kellene enniük
még iskolás gyerekek is 5x esznek!!
ne csináld ezt pár hónapossal, még kicsi ehhez, hogy így étkezzen!
4-eshez
a szopóreflex nem múlik el olyan gyorsan, mint ahogy pl a cumisüveget elveszik, nem azért tátog tovább, mert éhes, ilyenkor érdemes cumit adni, vagy cicit még
én babámnál jöttem rá, kéri kéri, szépen levezettem a sszopóreflexét (cicire teszem, amiben már alig van, sőt)és büfinél így is nagyokat sóhajt és elengedi magát félig alszik is
Próbálj kevesebbet adni többször és utána kínáld meg vízzel.Az én babám is 3 hósan 150et evett egészen a 6ik hónapig most négyszer eszik de egyszer kap közben gyümit.
De 2 hónaposan még 6x evett
5-ös hányszor eszik 120-at? mert az sem mindegy. meg az sem hogy a kérező babája hány kiló és a tied mennyi.
nekem a háziorvos azt mondta, hogy a legfontosabb hogy egy nap ÖSSZESEN a súlya hatodát egye meg. nyilván nem kívánatos ha ezt 10 meg az sem ha 2 étkezésből eszi meg. a babákat EGYÉNI igények szerint kell etetni, nem robotok, hogy meghatározzuk innen a távolból, hogy a kérdező babájának 120 ml-t kell napi 5ször ennie. szóval ha a te babád így kéri akkor etesd így, viszont csak is addig működik ez amíg nincs panasza! ha sokat bukna, akkor valószínűleg túl sokat enne, ha nem bukik, nincsenek emésztési panaszai, akkor ő így igényli az etetést és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!