Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kidobnátok a cumisüveget ezek...

Kidobnátok a cumisüveget ezek után?

Figyelt kérdés
Multhét vasarnap utkozben evett a fiam.a kocsiban elgurul az ures de hasznalt tapszeres cumisuveg...en itthon egen foldon kerestemmar azt hittem elhagytuk vhol.Parom jon haza tegnap este kezeben az uveggel h akocsiban talalta.nem volt extremen budos...beaztattam.kimostam ketszer es mikroba is sterilizaltam ketszer.igy mar hasznalhato v inkabb dobjam ki?
2014. júl. 5. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell kidobni.

Sterilizáltad, nyugodtan használd.

2014. júl. 5. 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi:-)
2014. júl. 5. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én se dobnám ki :)
2014. júl. 5. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem büdös akkor használhatod nyugodtan, esetleg egy éjszakára szódabikarbonátos vízben áztasd le, az semlegesíti a szagokat is.
2014. júl. 5. 16:46
 5/7 Tica0121 ***** válasza:
100%
Én is jártam már így! :D A szódabikarbónás áztatás, sterilizálás és többszöri kimosás volt a nyerő! Azért nem olcsó egy normális cumisüveg, ha nem büdi, akkor én sem dobnám ki!
2014. júl. 5. 17:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,nem dobtam ki.amugy is csak kb.2honapja vettuk.csak egy kicsit morbid h ot napig rohadt a kocsiban.na de jol elmostam.:-)
2014. júl. 5. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
azért 2 havonta nem árt új cumisüveget venni.
2014. júl. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!