Humana 1es tápszerről mi a véleményetek?
Milumil HA startról váltanánk.
Köszi
Szia!
Mi jelenleg humana1 illetve humana 1 plusz tápszert használunk.
Elötte próbáltuk a millumil HA illetve a millumil laktózmenteset is, illetve a Beba sensitive tápszert.
Ezektől vagy hasmenése volt a babának vagy iszonyatosan fájt a hasa...(a legrosszabb a sóska színű vizes hasmenés volt)
Nekünk a Humana 1 bevált. A Humana 1 plusz annyiból jobb, hogy az probiotikumos, így hasfájós babáknak kifejezetten jó.
Igaz nincs minden patikában, Szentendrén 5 patikából 1 ben szerzik csak be, de nekem megérte az utánajárást.
Illetve ami még mellette szólhat,m hogy a millumil receptre is 2100-2300ft a humana 550-580ft 1 doboz.
(bár ez se számított volna, megvettem volna a drágábbat is bármiből, csak ne fájjon a baba hasa, szerintem ezzel mindenki így van)
Nekünk a humana bevált, egy próbát megér, majd meglátjátok.
Ti miért váltanátok most?
Mi 2 hetes kora óta azt adjuk neki. A kórházban alapból azt adtak neki (humana-t)
5 hetesen te hányszor eteted egy nap? még 3óránként felkel enni?
3-4 óránként eszik 130at. Magától kel, nem szoktam kelteni, este alszik 21-hajnal 1ig, akkor eszik megint, de utána reggel 5nél nem bírja tovább kaja nélkül.
Akkor ezek szerint a kórházban sem HA tápszert kapnak?
Mert az első 4 napban csak tápszert kapott(12 napot voltunk bent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!