Miért tápszeres a babátok és melyik tápszert adjátok neki?
Figyelt kérdés
Meg vagytok elégedve a tápszerrel? Egy kis felmérés csupán.2014. ápr. 7. 18:39
1/10 piroska és a farkas válasza:
Milumil, ma kezdtük, és azárt, mert a babám 4100 grammal született, és a szervezetem nem tudott lépést tartani az igényeivel, így sajnos lefogyott. Csak kiegészítésként kapja. Egy szuszra megissza, gondolom, izlik neki...
2/10 anonim válasza:
Nagyon kevés volt a tejem, ezért kapott tápszert. Lactogen Harmony-t eszi. Meg vagyok elégedve vele, a baba is szereti, kíméli a gyomrát, és olcsó is.
3/10 anonim válasza:
Mert nem szopizott a kislányom és fejéssel csak napi 20-30 ml tejem volt csak. Milupa milumil HA tápszert kapta szerette, most már lassan 4 éves :-)
4/10 anonim válasza:
2 hetes kora óta tápszeres,nem bírtam tovább szoptatni egy gyerek kori(tapizós) trauma miatt.eleinte beba 1-et evett,aztán lactogen harmonyt,most beba 3-at eszik
5/10 anonim válasza:
Nem volt elég tejem. Születése óta tápszeres, Beba Ar Ha Start-ot eszik, mivel sokat bukott.
6/10 anonim válasza:
Mert undorodom a szoptatastol, igy a lelkemnek jobb volt. Nem is probaltam meg. Mindenkinekn(baba es en) jobb igy
7/10 anonim válasza:
3 hétig volt tejem, de kevés, aztán teljesen tápszeres lett a fiam. Evett Milupa Fermentáltat, aztán Hipp Bio Combiotik 2-es és 3-as tápszert is. Mindet szerette. 22 hónapos már, úgyhogy már jó ideje nem tápszerezünk.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld kezecske!
2014. ápr. 9. 02:28
9/10 anonim válasza:
nálunk először BebaHasensitivet kapta. Ettől nagyon bukott (refluxos sajnos). Aztán BebaHaAR-t, ettől is bukott, nem sokat, de ezt nem akarta meginni. Aztán Milupa Fermentált. Ettől keveset bukott, mivel sűrű, de a hozzátáplálás óta alig issza.
Most próbálgatjuk a Humana Baby Fit banános tápszerét. Eddig minden ok.
Szoptattam 4 hós koráig, de mellette kellet tápszer
10/10 anonim válasza:
5 hónapig volt tejem, de már három hónap után kevés volt, mert csak az egyik mellemből volt hajlandó enni a fiam. A másikból kezdetektől alig jött, el is apadt gyorsan. 5 hónap után pedig eltolta magától azt ez egy cicit is. Így előszôr pótoltam Beba Ha sensitivvel, amitől annak ellenére, hogy csak pótlásként kapta a szoptatás mellett, mégis kishíján székrekedése lett. Így váltottunk Milupa Fermentáltra, azt ette 1 éves koráig. Leváltottam, mert bár felírják receptre 3 éves korig, de nagy mennyiség elkészítésénél (200-260ml) nagyon-nagyon durván csomósodik. Most gyerekitalt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!