Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Vízforraláshoz jók lesznek...

Vízforraláshoz jók lesznek ezek a kellékek?

Figyelt kérdés

Bocsi, de teljesen zöldfülű vagyok ebben a témában. Sajnos tápszeres pótlást kell adnom az 1 hónapos lányomnak.

Jelenleg vettem egy 6 darab babavizet, amíg nem szerzek be megfelelő kellékeket (amit csak ehhez használnék) a vízforraláshoz.

Illetve melyiket vennéd meg az alábbiak közül?:

1) [link]

2) www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10207415/

3) [link]

Nekem az első tűnik jobbnak, de a második a többivel szemben talán azért jobb (?!), mert 3 L-s.

Valamint melyik kancsót?:

1) [link]

2) [link]

3) [link]

Itt is a másodikra gondolok, hogy jobb lenne a többivel szemben.

Szerintetek?

Kell még valami ezeken kívül?

2014. márc. 3. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Én vízforralóban forraltam a vizet és sima üvegkancsóban tartottam a forralt vizet. Egyébként a linkeltek közül mind jó.
2014. márc. 3. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet vettem a piacon, 6 dl-es, 500.- Ft volt. Én mindig igyekeztem frissen forralni a vizet. Éjjel ez nem nagyon kivitelezhető, szerencsére a fiam akkor lett tápszeres, amikor már csak 1x kelt éjjel, akkor az esti forralt vízből csináltam.

2014. márc. 3. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi is egy ideig forraltunk, de aztán meguntuk, mert rettentő macerás volt, főleg, hogy a fiam egyik pillanatról a másikra tudott megéhezni, aminek hatalmas ordítással adott hangot, ami főleg éjszaka tudott idegörlő lenni. Így mi inkább vettünk szentkirályi szénsavmentes ásványvizet, és ezt melegítjük mikróban, amikor kell. Egyébként a linkelt termékek mindegyike jó a forraláshoz. 3 l vizet nem kell forralnod, egy nap maximum másfél liter víz kell a tápszerhez, attól függ milyen étkű a babád.
2014. márc. 3. 15:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a linket! Megfontolandó ez is.

A védőnőm itt volt ma reggel és ő azt mondta, hogy egy "adagot" forraljak fel és lehetőleg lezárható üvegbe öntsem bele. Valamint ezt 24 óra alatt használjam fel.

Ezért gondoltam az utolsó két linket a kancsóknál, mert mind a kettő tetős.

2014. márc. 3. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már nem csinálok nagy ügyet a vízforralásból. A vízforralóban megmelegítem a vizet és abban is áll míg el nem használjuk. 1-1,5 liter elég egy napra. De újabban már én is veszek babavizet amit a felbontás után 24 óráig lehet használni. Mikor éhes be a mikróba egy pár másodpercre utána bele a tápszer és kész. Ez a legegyszerűbb szerintem is, mint ahogy az előttem szóló is írta.
2014. márc. 3. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, hidd el. Az egy adag forralásáról és hűtéséről pedig a gyakorlat nagyon gyorsan leszoktatja az embert.
2014. márc. 3. 17:07
 7/8 gabszem ***** válasza:
mi sima fazékban forraltuk a vizet :) nem kell ebből nagy ügyet csinálni. :)
2014. márc. 3. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:

5 hónaposak a lányaim és 1 hónap után már pótoltunk. én egy sima vízforraló kancsóban felforralom a vizet, mostanában szűrt vizet öntünk bele, esetleg ezt érdemes megtenni (nem lesz vízköves amiben utána tárolom), beleöntöm egy műanyag kancsóba, és napközben csak onnan kell melegítenem az egyszeri kaja adagot. ha frissen forralod, le kell még hűtened, és egy üvöltő gyerekkel ezt elég nehéz kibírni ép ésszel:D naponta kb. 2 alkalommal töltöm újra a kancsót, így 24 óra alatt biztosan elhasználom a vizet.

babavizet is forralni kell felbontás után 24 órával.

2014. márc. 4. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!