Sinlac tápszer helyett 4 hónapos babának?
miért??allergiás?
A sinlac (azon kívül hogy nagyon jó) az allergiás babáknak van..olyan mint a tápszer alapú tejpép, csak nincs benne allergén.
Felmerült a tejérzékenység gyanú??De akkor is 4 hónaposan kéne más megoldást keresni..
Ha nincs semmi baja a babádnak akkor hagyd az egészet, és válts orvost..
Egyébként ha nagyon szeretnéd, akkor már este lefekvés előtt csinálhatsz belőle pépet a kicsinek..legalább jobban alszik majd. :)
Szerintem meg válts orvost..mert ez hülye..
Sok orvosi hülyeséget olvastam már ezen az oldalon..de ez mindent visz!
Azért írtam hogy válts orvost!!De komolyan!!
A hozzátáplálást lassan kell kezdeni..és ez a pépekre is vonatkozik.Ha egyből az összes étkezés helyett pépet adsz, szét is vághatod szegény gyerek gyomrát.(arról nem is beszélve, hogy valószínű el se fogadja..mint írtad is..akkor meg??éhezteted??ááá..ne)
Meg kell szokni a "szilárd" ételt a gyomornak, ugyan úgy mint születés után akár az anyatejet/tápszert..
Az előtej is azért fontos születés után, mert az készíti fel a pici gyomrát a "normál" anyatejre..
Na mindegy..
Szerintem este kezdj el neki adni Sinlacot, de akár adhatsz milumil vaníliás rizspépet is(mert ugye mint kiderült nem allergiás a pici)..én mind két gyerekemnél elkezdtem adni 4 hónaposan..de csak este, és csak egyszer, amennyit kértek..kb 1 hónapig azt játszottuk hogy 2-3 kanál és nem kellett több..jó időbe telt míg megettek egy egész adagot.
Az a lényeg, hogy ezt a butaságot felejtsd el!!!
Jó ég!!!
Még ráérsz a hozzátáplálás elkezdésére...de ha el akarod kezdeni a tápszer mellé ,pl alma szürt leve,barack szűrt leve stb...ennek utána tudsz járni!
A tej alapú táplálék létfontosságú egy baba számára,persze vannak kivételek,allergia stb...az orvos szeritem nem volt magánál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!