Utazáshoz, vagy ha nem otthon etettek hogyan készítitek elő a tápszert? Ötletek?
Szia!
A cumisüvegbe tettem a tápszert, amennyi kellett, termoszba a meleg vizet. Ha eljött az etetési idő, akkor csak beleöntöttem a vizet a cumisüvegbe és máris ehetett a baba.
Ha több etetésnyi tápszer kellett, akkor a második adag tápszert egy Aventes pohárba tettem.
A DM-ben lehet kapni kb. 600 Ftért tápszeradagoló kis "tornyot"- 4 adag előre kimért tápszer fér bele és egymásba csavarhatóak a részei (később kis gyümölcsdarabok stb. tárolására, szállítására is jó lesz)
A kocsiba nagyon ajánlom a MOMERT AQUA cumisüveg és vízmelegítőt (elektromos, kocsiban szivargyújtó csatlakozóról, otthon hálózatról működtethető, könnyű és vizet sem kell alátenni). Folyamatosan is tud 40 fokon tartani üveget minimális fogyasztással.
Az is nagyon jó, amit előttem írtak. Termoszban (tiszta új legyen, ne a család kávészállítójában :)) forró, 100 fokos vizet kell tenni, a termoszt még én mindig belehúztam egy cumisüveg melegentartó cipzáros tárolóba is. Külön vittem kis 2 dl-es babavizet és azzal tudtam azonnal hűteni a forróvizet és azonnal fogyasztásra készre keverni a tápszert.
Kicsit macerásabb, mint az autós melegítő, de ha nem autóval mentek, akkor viszont jó ötlet.
Illetve nagyon sok helyen (étteremben, benzinkúton, könyvtár büféjében stb.) szívesen újraforralják, megmelegítik a vizet vagy a tápszert, szívesen segítenek.
Termoszba forró víz, és tárolóedénybe kimért mennyiségű tápszer.
Én tejpépet is csináltam így út közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!