Mi a véleményed arról, hogy van aki 6 hetesen kezdi a hozzátáplálást?
Nem lesz semmi baja valószinű,kivéve ha pacalpörkölttel kezdi.
Engem és szerintem titeket is elég korán kezdtek hozzátáplálni,itt vagyok,egészségesen.
Nem,ettől nem kezdtem el 6 hetesen hozzátáplálni a lányom,de nem lett volna baja egy kis almalétől.
10-es én speckó 23 éves vagyok...:D
De köszi a bókot.
Ezt a nagy lepontozásmániát én sem értem, de szerintem "az utolsó" válaszoló nem ír hülyeséget. Az már más kérdés, hogy a stílusa iszonyat...
Annak idején anyum hamar kezdte a hozzátáplálást az én és az öcsém esetében is. Egyikünk sem allergiás semmire, nem vagyunk túlsúlyosak, egészségesek vagyunk. Mint ahogy sokan a több milliárd ember közül, akik a mai modern kor előtt éltek, és "össze-vissza" etették őket kiskorukban. Persze, most már tudjuk, hogy nem tanácsos hamar hozzátáplálni, de az olyan hozzászólásokkal nem értek egyet, akik fel vannak háborodva, hogy milyen anya az ilyen.
Láttam én már olyan nőt, aki az utcán a betonon verte földig a három éves gyerekét, mert az könyörgött, hogy ne menjen a kocsmába... egy fél délutánt végigbőgtem miatta. Az ilyen anya a "rossz anya", nem az, aki hamar hozzátáplál. Annyi itt a minta anyuka, hogy lassan elcsodálkozom, hogy van ennyi hülye kölyök a világon, ha mindegyiknek tökéletes anyja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!