Mennyibe kerülnek receptre a tápszerek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 16:09
1/11 anonim válasza:
változó,attól függ milyet kap,mi jó neki?...1.fiamnak egy doboz tápszer 2500ft volt,most a 2.picimnél 140ft
2/11 anonim válasza:
Milyen tápszert veszel 140 Ft-ért? Ez engem is érdekelne.
3/11 anonim válasza:
Ikreim tápszeresek. 1 doboz 2300 Ft. De a doktornő jó fej volt, olyat írt, ami 500 Ft 1 doboz.
4/11 anonim válasza:
Változó.
Vettem már 340Ft-rt is, de nem itta a lányom olyan rossz íze, szaga volt.
5/11 anonim válasza:
1.vagyok...Milumil laktozmentes(gyógyszertári)...ezt írta az orvos!és nagyon meglepődtem amikor az első alkalommal kiváltottuk (úgy tudom,hogy ezen van valami támogatás)
6/11 anonim válasza:
Az ikres vagyok. Igen, nekünk is Milumil laktózmentes van.
7/11 anonim válasza:
Kisfiamnak 250 ft volt ey doboz, a 2-es már csak 205 Ft. (Milumil Pepti, 400 g.)
8/11 anonim válasza:
nekem első tápszer amit a kórházban írtak fel 3000ft volt de nem is vált be azt a humana baby fit plust kaptuk 629ft 500gr.
10/11 anonim válasza:
De jó nektek. Lányom Beba HA AR-t kap, 2300 Ft receptre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!