Mitöl bukhat 6honapos lányom mostanába elég sokszor?
Lányomnál a mozgásfejlődéssel együtt jöttek a bukások is.
Pl. mikor elkezdett forogni, vagy kúszni, újra és újra egyre bukósabb lett, mivel a gyomor új pozícióba kerül tulajdonképpen.
Viszont, ha nem hízik a babád, akkor mindenképpen kérd ki doki tanácsát. Lehet épp a tápszerváltás lenne megoldás (mondjuk sűrítővel, ami gátolja a bukások nagyrészét).
Szia!
A baba mozgékonysága valóban nagyon befolyásolja, hogy a tápszer ne maradjon a pocakan. Az én kislányom is bukós volt, nekünk a háziorvos javasolta a Milumil AR-tápszert (AR=anti reflux). Sokkal sűrűbb, mint a HA! Én néha beízesítettem neki egy kis mézzel, de natúran is ehető. Kipróbáltam a Humana AR-tápszert is, az is nagyon jó, és van banános ízesítésben. Ezek a tápszerek olcsóbbak, mint a HA-s tápok.
Remélem javul a helyzet!!!
Nálunk is akkor kezdett bukni, amikor elkezdett intenzívebben forgolódni (nem refluxos). Nekünk a doki a Milumil Pepti Plus 2-t írta fel, attól szinte egyáltalán nem bukik.
Ha sokáig szinte semmit nem hízik (kb 2 hónap), azért beszélj a dokival a biztonság kedvéért, ő tud segíteni. (ha érdekel, nekünk hogyan segített, privátban szívesen megírom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!