Hogyan adjak tápszert a babámnak, ha nem tudok tejet adni és a tápszert nem fogadja el?
7hónapos a kislányom, anyatejes, emellett mindent eszik amit lehet: reggel szopi, délben főzelék, du tejpép gyümölccsel, este tejpép, fürdés után még szopi éjszaka szintén szopcsi 3x-4x...
Már bő egy hónapja csak a bal mellemből tudok szoptatni, mert a jobb véresre sebesedett ahogy ki jött a foga és leválasztotta magát róla. Az a baj, hogy mostanra a bal is annyira sebes, hogy sírok minden egyes szoptatáskor... Valamelyik este megpróbáltunk neki tápszert adni azzal a céllal, hogy az éjszakai szopit kiváltanám tápszerrel, egyrészt a fájdalom másrészt a 3-4-5 ébredés miatt. Igenám, de nem kellett a Tündérkémnek a tápi. Köpte ki, forgatta a fejét, ütötte ki a cumisüveget a szájából. Nem az üveggel az biztos, mert alapból abból iszik napközben - vizet -.
Mit csináljak ha tényleg eljutok/eljutunk odáig, hogy nem bírja tovább a mellem és váltani kell. A védőnő már ezelőtt egy hónappal ezelőtt mondta, hogy szerinte álljunk át tápszerre de én nagyon ragaszkodnék a szopihoz, de sajnos azt hiszem már nem sokáig fog menni.
A cicimre egyébként már három féle krémet kipróbáltam, semmi sem használ neki. A jobb mellem azóta sem gyógyult meg...
Elnézést, hogy hosszú lettem, de nagyon tanácstalan vagyok... :(
Pici kakaó a tápszerbe, vagy hígabb tejpép üvegből?
Lefejt tej?
Hű a kakaó ötlet nagyon tetszik :) Tejpépet nem adhatok már többször, mert csak 2x lehet egy nap - védőnő mondta - lefejt tejem már nincs fagyasztóban, fejni meg szintén nem tudok, ugyanúgy fáj... :(
Nagyon köszönöm a válaszod!!!!
Szia!
Szerintem a kakaóból épp hogy csak tegyél bele,mivel szorulást okozhat.Az én kislányom egy éves,már tejjel issza a kakaót és szorulása lett tőle.
Ő végig tápszeres volt,de nem mindig akarta elfogadni.Volt,hogy kevés cukrot tettem bele,volt hogy egy kis gyümölcspépet.
Amióta eheti a gyümölcsös tápszert azóta,nincs gond a tápszer evéssel.
Nekem is sebes volt a bimbóm, Motherlove-os bimbókrémmel kentem, 2 nap alatt begyógyult, addig fejtem.
Ezt a krémet már próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!