Tej apadása? Meddig tarthat ez még így?
Szia!
Szaporító módszerekkel próbálkoztál már? Fejés, homeobogyó, maláta-ital, gyakori mellretétel?
Szopi előtt most meg a melleidet langyos-meleg vízzel, és kicsit simogasd és masszírozd meg őket, hogy könnyebben jöjjön a tejcsi.
Kitartás! Remélem sikerrel jársz majd!
nekem az elejétől kezdve fele tej van mint ami kellenne.
én kipróbáltam minden technikát de tényleg,ittam ettem mindent homeót,teát alk.mentes sört tejszap tablettát,két hónapos a babám, mostmár csak a homeós bogyót eszem néha sört.
minden alkalommal mérlegen lemérem,odaadom neki mindkét cicit, lemérem, felírom, hogy mennyit szopott aztán odadom neki a tápot.kicsit többet csinálok aztán van hogy megeszi van hogy hagy belőle.túletetni nem tudom mert kitolja a cumit a szájából,azt is felírom mennyi.1-2 nap és már te is látni fogod kb mikor mennyit kér enni.
nekem ez vált be.
ja és kicsit hagyom hogy küzdjön a cicin,de sírni sosem,mert nem akarom h az rögződjön be neki, hogy az evés az szenvedés...de ez már csak saját vélemény...rem. segítettem
De ne aggódj ha van olyan nap amikor többet v kevesebbet eszik, mert hát mi se eszünk egyformán.A fiam néha 780ml-t néha840ml-t eszik egy nap/5.4 kg/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!