Mit lehet csinálni 3 hónapja felbontott, de fel nem használt tápszerrel?
Figyelt kérdés
Babámmal nehezen indult a szoptatás, ezértvettünk tápszert, és 2-3 alkalommal evett is belőle miután hazahoztuk a kórházból, de aztán sikerült áttérni 100% anyatejre. Most jutott eszembe, hogy a bontott tápszer még mindig ott csücsül a konyhaszekrényben 3 hónapja felbontva, holott a doboz szerint 4 héten belül fel kellett volna használni. Nyilván babának adni már nem opció, de nem szívesen dobok ki semmit. Milyen alternatív felhasználási lehetőségek vannak? Ami nekem eszembe jutott az kutyának/disznónak adni vagy horgász etetőanyagba keverni.ápr. 16. 12:00
1/11 anonim 

válasza:

Én sem szívesen dobok ki ételt, de ez az a kategória amikor nem szórakozom és kidobom. Nem adnám oda állatnak sem.
2/11 anonim 

válasza:

A kutya jó ötlet, de szerintem amúgy nektek se lesz tőle az égvilágon semmi bajotok, például kávéba rakni, vagy bármi olyan ételbe, amibe tej kell.
Nekünk is van egy bontott doboz, tényleg, valamit kéne csinálni vele.😀
3/11 anonim 

válasza:

Kutyának nem adnám, disznónak esetleg.
5/11 anonim 

válasza:

Kávéba én nem használnám fel. Én legalábbis szeretek finomat fogyasztani, kár elrontani ilyesmivel...
Ha van disznó, neki kb jó lesz. De kutyának nem adnám. BÁr igazából őszintén a disznónak sem.
6/11 anonim 

válasza:

Àllatmenhelyek közül lehet, hogy van aki felhasznàlnà pici macskàknak, kutyàknak.
7/11 anonim 

válasza:

Házi Raffaello készítéséhez ki lehet próbálni (nem mindegy milyen fajta).
8/11 anonim 

válasza:

6-os, biztos nem, más az összetétele, mint ami az ilyen kölyköknek kell.
9/11 anonim 

válasza:

Ezt én elengedném és kidobnám. Én is odaadományoztam kórháznak bontatlan tápszert, tehát nem vagyok a pazarlás híve, de ebben az esetben nem látom, mi értelme lenne még tartogatni.
10/11 anonim 

válasza:

Dobd ki, ne azon a párezer forinton muljon már. Mi is dobtunk ki ilyen miatt az elején tápszert. Később amúgy nekünk a patikus azt javasolta, hogy hűtőben tároljuk, és akkor nem kell 4 hét után kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!