Milyen tápszerre váltsak?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11,5 hónapos, eddig NeoCate LCP tápszert evett 1 hónapos kora óta tej fehérje gyanú miatt. A gyerekorvos azt mondta hogy 1 évesen elkezdhetem neki vissza terhelni a tejet, viszont én már fokozatosan adtam neki olyan dolgokat amikben tej van és már kapott sima tejet is, ebben nem követtem a doki utasítását. Semmi tünete nem volt. Melyik az a tápszer vagy junior ital amit adhatok neki? A doktornőt most ebből a döntésből kihagynám, mert az elején már többször ráfáztam, hogy hallgattam rá tápszer témában. A NeoCatetől nem lakik jól 1.5-2-2.5 óránként eszik és éjjel sem tud emiatt nyugodtan aludni. Tudtommal a NeoCate a legkönnyebben emészhetőbb tápszerjan. 13. 17:16
1/5 A kérdező kommentje:
A sima DM-es 3as tápszert megpróbálhatom neki, vagy próbálkozzak milumil pesti junior táppal?
jan. 13. 17:21
2/5 anonim válasza:
Kozel 1 eves gyerek miert eszik 1,5 orankent tapszert? 😬😬
3/5 anonim válasza:
11,5 hos gyerek már ne a tápszerrel lakjon jól. Ahhoz meg csak gratulálok hogy magadtól vissza terheled .
4/5 A kérdező kommentje:
Mert NEM LAKIK JÓL!!!
De leírtam egyébként!🤣
Nem fogad el SEMMILYEN ételt, öklendezik tőle és eltolja. Egyébként 1 éves korig a tápszer a FŐ táplálékuk!!!!!
jan. 13. 18:19
5/5 anonim válasza:
Hat igen, de azert nem ennyire szigoruan veve fo taplalek. Inkabb mondjuk olyan ertelemben, hogy eszik napi 2x rendes kajat; maradek meg tapszer.
De ertem, nem fogad el semmit. Lehet ha kihuznal egy tapszeres etkezest, jobb lenne a sztori.
Ha nem ehes,mert tapszert eszik ejjel-nappal, rendes kajat se fog enni.
Amugy ha mar adtal neki tejtermeket, akkor tokmindegy milyen tapszert kap. Vegyel el egyet a polcrol, aztan ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!