Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Melyik D vitamin csepp jó a...

Melyik D vitamin csepp jó a babáknak?

Figyelt kérdés

Ugyanis valaki a napraforgó olajasra azt mondja semmiképpen sem, a másik vmilyen trigliceridekről mondja azt,stb..

Fogalmam nincs már ezek után...

Valaki aki ért ehhez?

Köszi szépen a válaszokat!

okt. 20. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
#4. Én még soha nem láttam ennek a Gálnak reklámját, szóval erre nem alapoznék.
okt. 20. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Egy icipici csepp d-vitamin…hat nem tudom, nekem annyira nehez elhinni, hogy egy ujszulottnek ettol fajhat a hasa, de persze en is atmentem ezen. :D

Tokmindegy melyiket kapta a gyerekem, 2,5 honapos koraig fajt a hasa meg a levegotol is, haha.

Nyilvan azert, mert ez elattani.

okt. 20. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

#11 Mert a Gal nem úgy reklámoz, hogy a tv-ben megy a reklámja, vagy óriás plakátokon hanem közvetlenül a célcsoportot celozzák alattomosan, rejtett reklámokkal. Cikkekbe vannak bújtatva a reklámjaik, meddőségis facebook csoportokban, kapcsolatokon (haverokon) keresztül tolják.

Elmész pl. egy ún. táplálkozás beállításra, ahol nyomni fogják, hogy havi mennyi GAL vitamint vegyél meg, és csak az a jó, semmi más, mert a világon mindenki csak mérget gyárt, csak ez az egy magyar cég gyárt jó vitamint, aztán kiderül, hogy a cég vezetője világi cimborája a GAL alapítójának...

okt. 20. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Vigantolt kapott 3 cseppet. Most 8 éves, még mindig adni kell neki, 3-5 cseppet naponta.
okt. 20. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!