Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mennyibe kerül havonta nektek...

Mennyibe kerül havonta nektek a tápszer?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi idős a baba és milyen fajtát eszik?

szept. 6. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Ugy rémlik havonta csak 8-10 ezerre jött ki de anno dm es pontokat be lehetett rá váltani(a pelenkát is ott vettem mert pontgyűjtővel a olcsóbb volt a Pampers így egy noname pelenkánál is), és én csak pótlásként adtam anyatejj mellé mert az kevés volt és kezdett apadni is. Aztán ugye jött a hozzátáplálás és a fokozott áttérés az anytejről táplálkozásra. Fél évig szoptattam (a szakirodalom szerint minimum eddig tanácsos)tápszerrel egészítettem ki addig is, majd asszem fél éves korától kezdtem a párolt alma főtt krumpli meg ezeket bevezetni.
szept. 6. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Kb 3 hós korátol kezdtem a tápszerrel kombinálni az anytejet.
szept. 6. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

KB 3/4-ed tápszeres 1/4-ed anyatejes, de most kiszámolom mintha csak tápszeres lett volna.

Olyan 5-6 hónaposan ette a legtöbbet, nagy baba volt, a nagykönyv szerint akkor 1200 ml tápszer lett volna a teljes napi adagja, most nem bontom tovább, de egy 400 grammos doboz 2 napra lett volna elég. 2 dobozt írnak egy receptre az durván 2500 Ft 4 napra. Az úgy kB. 18.000 Ft lett volna egy hónapra.

A valóságban olyan 6 nap volt a 2 doboz abban az időszakban, azaz olyan 12.500 Ft egy hónapra. De ez a legdurvább hónap, egy nagy babának. Előtte kisebb volt, utána meg jött a hozzátáplálás. Most meg már váltjuk ki előre a recepteket amennyit csak felírhatnak, mert tartalékolunk, mivel 1 éves kora után nincs rá támogatás és dupla ennyibe fog kerülni.

szept. 6. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
3-as vagyok, Milumil prosyneo HA
szept. 6. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

20-28 ezer korul volt, amig csak tapszert evett receptre,ugye ez attol fuggott, hogy mekkora volt es epp mennyit evett, beba sensiduo. De 4-8 honapos kora kozott volt a legdragabb, a hozzataplalasra se volt nyitott nagyon addig.

Most 1,5 eves, meg napi 2x eszik tapszert, dm sajatmarkasat kap, az havi olyan 13 ezer korul van asszem.

szept. 6. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

9 évvel ezelőtt átlagosan 30 ezret fizettünk rá egy hónapra. Kíváncsi lennék, most mennyi lenne.

Milumil HA tápszert kapott Nutrilon súrítővel, mert az AR-t nem bírta.

szept. 6. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak tápszeres volt, és akkor volt a legdrágább amikor egy doboz 3 max 4 napra volt elég. Receptre 2500 ft körül egy doboz, míg nélküle duplája. Az orvos havonta max 5 dobozzal írt fel, így volt, hogy még 5 dobozt kellett venni teljes áron. Amióta csak reggel és este kell neki jobb a helyzet úgy olcsóbb
szept. 6. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Beba Supremet eszik. Egy doboz receptre 2700 Ft. 1 hét alatt 2 dobozt szoktam bontani de a második nem fogy el teljesen. Így nagyon maximum havi 10 dobozzal számolok, ami 27000. Jelenleg 6 hónapos a fiatalember.
szept. 6. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Beba Sensiduo-t eszik a kisfiam aki 3 hónapos. 1 doboz 4600Ft. 6 doboz a havi adagja kb.
szept. 15. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!