Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mi a különbség az 1-es és a...

Mi a különbség az 1-es és a 2-es táp között?

Figyelt kérdés
Jelenleg 1-es tápot használunk (nutrilon), a kicsi betöltötte a fél éves kort így váltanunk kell 2-esre. Mi a külömbség? Kell váltani egyàtalán?
szept. 6. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Az 1-es tápszer az újszülöttek számára készült, a 2-es tápszer pedig a 6 hónaposnál idősebb babák számára van kialakítva (magasabb vastartalom, több vitamin és ásványi anyag). Én ajánlom, mivel a baba igényei is változnak a növekedésével, de konzultálj a gyermekorvossal szerintem elsőnek.
szept. 6. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Picit mas a vitaminok, asvanyi anyagok aranya benne, egyebkent ossze tudod hasonlitani oket, keresd meg neten.

De kb ennyi. Egyebkent abszolut nem is kotelezo valtani, az en kisfiam 1 eves koraig 1-es tapszert evett, gyerekorvos azt mondta, hogy maradhat :D

szept. 6. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Elvileg laktatóbb.
szept. 6. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is azt mondta a gyerekorvos, kaphatja az 1-eset egy éves koráig. Mondjuk nekem 5-6 hónapos kora óta sok minden másból is eszik jó mennyiséget a babám, de ezt amúgy akkor nem is mondtam neki. :) most 10,5 hónapos, gyönyörűen fejlődik, a napokban elindul rendesen, tök izgi. :D
szept. 6. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Tehát a kettes táp laktatóbb és több vitaminnal? Nekem a kicsi a tápon kívül elég keveset eszik (mindenből pár kanálnyit) akarnám hogy kicsit hízzon is, illetve éjjel kelünk kb 3-4x enni. Lehet már az 1es nem olyan laktató neki? Elnézést ennyi kérdést de első babócám és a gyermek orvos nem mondott a tápról semmit sem, csak a ht-t említette.
szept. 6. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Az nem teljesen igaz, hogy laktatobb, meg kell nezni, hasonlitsd ossze a kettot.

A mienkben pl a kaloria ugyanaz, de en attol meg nem zarom ki, hogy mas tapszerekben ez ne lehetne elteres :D

szept. 6. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is azt mondta a gyerekorvos, hogy nem muszáj váltani, ha nem fogadja el. Elfogadta, és valamivel olcsóbb volt a 2-es,úgyhigy váltottunk, de még ami fel volt írva 1-es még azt is kiváltottuk, 8 hónapos koráig vegyesen kapta, onnantól kap tisztán 2-est.
szept. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!